Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Λειτουργία Γραφείου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Βοιωτίας



Το Επιμελητήριο Βοιωτίας ενημερώνει τα μέλη του, πως το γραφείο ενημέρωσης και υποστήριξης επιχειρήσεων θα λειτουργεί στο κατάστημα του Επιμελητηρίου (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά).
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 16:30-19:30 μ.μ. και κάθε Τρίτη και Πέμπτη 8:00-11:00 π.μ.
τηλέφωνο επικοινωνίας: 2216089846 e-mail: viotia@keta-pese.gr, Υπεύθυνος κος Βασίλειος Τσαγαλάς Βασίλειος (φωτογραφία).
Στόχος του γραφείου αποτελεί η έγκυρη ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου επιχειρηματία ή υποψηφίου επενδυτή, αναφορικά με προγράμματα ή δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.
Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε, πως ενεργά προγράμματα ενίσχυσης των επιχειρήσεων είναι :
*πρόγραμμα «Digi Retail» για την Ψηφιακή Ενίσχυση των Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου. Το πρόγραμμα επιχορηγεί επενδυτικά έργα από 10.000€ έως 500.000€, με επιδότηση έως 60%.
*πρόγραμμα “Πράσινος Τουρισμός” που αφορά στην υλοποίηση επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ως ξενοδοχειακά ή λοιπά τουριστικά καταλύματα και λειτουργούν εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Ο ελάχιστος προϋπολογισμός ανά υποβαλλόμενο επενδυτικό σχέδιο ανέρχεται στις € 15.000,00 και ο μέγιστος προϋπολογισμός μπορεί να ανέρχεται μέχρι του ποσού των € 400.000,00. Το ύψος της Δημόσιας Χρηματοδότησης ως ποσοστό επί του συνολικού προϋπολογισμού του επενδυτικού σχεδίου ορίζεται στο 40%.
Επίσης, αναμένεται το πρόγραμμα «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» που έχει ως σκοπό την ενίσχυση και υποστήριξη των ΜΜΕ, και υπό προϋποθέσεις και των μεγάλων επιχειρήσεων, για την έναρξη/συνέχιση της εξωστρεφούς ανταγωνιστικότητας και επιχειρηματικής τους δράσης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: