Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ηθική επιβράβευση παιχτών από την Διοίκηση στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού
















































Πίτα για το καλό της νέας χρονιάς έκοψαν, με πρωτοβουλία του ΔΣ, τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού το βράδυ της Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 στο κέντρο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» του κ. Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ακόμη μεγαλύτερη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των νέων κυρίως παιχτών αλλά και μια συμβολική, ηθική επιβράβευση από το ΔΣ για την έως σήμερα πορεία της ιστορικής ομάδας της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της Βοιωτίας. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο κ. Σταύρος Τσαγαλάς πλαισιωμένος από τα μέλη του ΔΣ.
Όλοι μαζί βρήκαν μια ακόμη αφορμή για να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης κοντά με τους παίχτες της ομάδας, που εδώ και αρκετούς μήνες με τη νέα της σύνθεση δίνει αληθινά μια νέα πνοή στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, σε όλες τις κατηγορίες.
Την εκδήλωσή τους τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Κώστας Ξηρογιάννης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη της Τοπικής Κοινότητας Ορχομενού, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και Συλλόγων του Ορχομενού και ασφαλώς δεκάδες φίλοι της ομάδας. Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: