11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Εκδηλώσεις και παρουσίες στον Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αρκετές ήταν οι εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 21-23/01 από συλλόγους του νέου Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων.
Συγκεκριμένα:
Την Παρασκευή, ο Γ.Σ Ηρακλής όπου παρέστησαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Νίκος Στρατέλος.
Το Σάββατο, η Εύξεινος Λέσχη Θήβας «Ο Πόντος» όπου παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Κοκοντίνης και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ιουλία Κοντού καθώς και ο «ΑΟ Η ΘΗΒΑ» όπου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Αθανάσιος Κοκοντίνης, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων και Αντιπρόεδρος του ΑΟ Η Θήβα κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, οι Αντιδήμαρχοι των Δημοτικών Ενοτήτων Πλαταιών και Θίσβης κ.κ Παναγιώτης Ζερικιώτης και Γεώργιος Σκαλής, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ. Αλέκος Στάϊκος, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΘ κ. Ηλίας Πέτραινας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Παναγιώτης Γελέκας, Ιουλία Κοντού, Γιώργος Σδόνας και Κώστας Βενιζέλος καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας κ. Κώστας Χαρέμης.
Την Κυριακή, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Οικισμού Αγίου Βασιλείου όπου παρέστησαν ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών κ. Παναγιώτης Ζερικιώτης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καπαρελίου κ Γιώργος Θανάσαινας και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλαταιών κ. Κώστας Σοφός.
Επίσης την ίδια ημέρα, ο Σύλλογος Γυναικών Ελλοπίας όπου παρέστησαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης κ. Γεώργιος Σκαλής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δομβραίνας κ. Γιώργος Κιούσης και ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Σύρος Λουκάς καθώς επίσης και το Λύκειο Ελληνίδων Θήβας όπου το παρόν τους έδωσαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Αθανάσιος Κοκοντίνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Βενιζέλος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας κ. Κώστας Χαρέμης.
Τέλος, την Κυριακή ο Σύλλογος των Ξηρονομαίων πραγματοποίησε την πρώτη επιμορφωτική εκδήλωση για το νέο έτος με τίτλο «Το ψεύδος ως κοινωνικό φαινόμενο» με ομιλητή τον Φιλόλογο Καθηγητή κ. Σωτήρη Στεφανόπουλο.
Η εκδήλωση έγινε στο Κοινοτικό Κατάστημα Ξηρονομής όπου παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης κ. Γεώργιος Σκαλής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λάζαρος Κολιγιάννης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δομβραίνας κ. Γιώργος Κιούσης και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: