Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Ανακοίνωση από τους Συλλόγους Τρίτεκνων Οικογενειών Ν. Βοιωτίας
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΘΗΒΑΣ

– ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

24/01/2011 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤο Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε στον Βόλο η Συνάντηση των Ομοσπονδιών των Τρίτεκνων οικογενειών Ελλάδος για να καθορισθεί το νέο πλαίσιο αγώνα για τις διεκδικήσεις στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην χώρα μας.
Οι Τρίτεκνες οικογένειες αποτελούν τον στυλοβάτη της Ελληνικής κοινωνίας και θα πρέπει να εξομοιωθούν με τους πολυτέκνους, καθόσον οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες είναι πάρα πολλά.
Γι΄ αυτό και εν μέσω της οικονομικής κρίσης που διανύουμε θα πρέπει η Πολιτεία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση να μεριμνήσουν για ελαφρύνσεις και ρυθμίσεις που να ανακουφίζουν τους τρίτεκνους.
Η πλήρης οικονομική και θεσμική εξομοίωση με τις πολύτεκνες οικογένειες και με δεδομένη την δημογραφική συρρίκνωση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, η συμβολή της τρίτεκνης οικογένειας επιλύει το πρόβλημα.

ΖΗΤΑΜΕ:
Να μην ισχύει το οικονομικό πλαφόν για τα επιδόματα,
Να υπάρχει μείωση στα εισιτήρια των μέσων μεταφοράς (ΚΤΕΛ. ΟΣΕ, Υπεραστικά, Ακτοπλοϊκά),
Μείωση Δημοτικών Τελών Ύδρευσης-Αποχέτευσης

Οι Τρίτεκνοι δεν επαιτούν αλλά διεκδικούν αυτά που δικαιούνται ως στυλοβάτες της Ελληνικής οικογένειας.
Να υλοποιηθεί η απόφαση-πρόταση της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής του 1993 για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος.ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ=ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: