Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009

Η ΝΑΒ εξασφάλισε από τις πρώτες την καταβολή του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης στους δικαιούχους τουΚλέαρχος Περγαντάς, Νομάρχης Βοιωτίας :
«Άμεση καταβολή
του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης»
Με άμεσες ενέργειες, η Νομαρχία Βοιωτίας – από τις 10 πρώτες πανελλήνια -, κατάφερε να εξασφαλίσει το ποσό των 600.000 € για την καταβολή του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης στους δικαιούχους. Πρόκειται για έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε όσους λαμβάνουν προνοιακά επιδόματα (ΑΜΕΑ, δικαιούχοι ενίσχυσης απροστάτευτων παιδιών και κάτοχοι βιβλιαρίου ανασφάλιστου) και στο Νομό Βοιωτίας υπολογίζονται πάνω από 3.000 άτομα. Η Νομαρχία Βοιωτίας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για τη χορήγηση του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης έως 31/12, με τον κατάλληλο συντονισμό των αρμόδιων υπηρεσιών.
Όπως επισημαίνει ο Νομάρχης Βοιωτίας Κλέαρχος Περγαντάς : «Στα πλαίσια της άσκησης της κοινωνικής μας πολιτικής, είμαστε από τις πρώτες Νομαρχίες της χώρας, που καταβάλουν το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης τις μέρες των γιορτών. Εξασφαλίσαμε έγκαιρα το απαραίτητο ποσό που θα διανεμηθεί στους δικαιούχους, και δουλεύουμε με ευαισθησία και ανθρωπιά για υπάρξει άμεση οικονομική ενίσχυση, που αποτελεί μεγαλύτερη ανάγκη αυτές τις γιορτινές μέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: