Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Ορχομενός απέκτησε και «δική» του παιδίατρο!

 Μια όμορφη σύμπτωση αποτελεί η επιλογή της Παιδιάτρου κας Μαρίας Γκάρα – Γεωργαντζίνου να εγκαινιάσει το δικό της ιατρείο στην πόλη μας, αφού μαζί με τον αγαπητό σύζυγό της, γενικό ιατρό κ. Γιάννη Γεωργαντζίνο, αποτελούν πλέον και επίσημα «τους φύλακες αγγέλους» του τόπου μας. Δύο νέοι γιατροί με «πολύτιμες ειδικότητες», οι οποίοι ζουν και εργάζονται στον Ορχομενό, καλύπτοντας πλέον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες μας για πρωτοβάθμια περίθαλψη των παιδιών και των ενηλίκων. 



Η παιδίατρος κα Μαρία Γκάρα και ο σύζυγός της γενικός ιατρός κ. Γιάννης Γεωργαντζίνος δέχονται τις ευχές της Εκκλησίας και των Ορχομένιων που τους τίμησαν με την παρουσία τους. 

 Η ιστορία επαναλαμβάνεται; Στην περίπτωση των Ορχομένιων ιατρών κκ. Γιάννη Γεωργαντζίνου και Μαρίας Γκάρα, θα μπορούσε να πούμε πως όχι απλά … επαναλαμβάνεται, αλλά για την τοπική μας κοινωνία έρχεται σε όλους μας να «θυμίσει»  με νοσταλγία ένα άλλο, με όμοιες  ειδικότητες, ζευγάρι ιατρών της πόλης μας, του αείμνηστου παθολόγου Κώστα Ρουμάνη και της παιδιάτρου συζύγου κας Μαίρης Χλωράκη – Ρουμάνη, οι οποίοι πρόσφεραν για πολλά χρόνια τις υπηρεσίες τους στις οικογένειές μας.
Ο Γιάννης και Μαρία, πλέον όχι μόνο στο ίδιο σπίτι αλλά  και επίσημα κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη - στη γωνία των οδών Μινύου και 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Σκριπούς – μας προσκάλεσαν στα εγκαίνια του νέο ιατρείου, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017.
Τον αγιασμό τέλεσαν οι ιερείς της πόλης μας π. Χαράλαμπος και π. Μιχαήλ, ενώ παρόντες ήταν οι οικογένειες τους, πολλά πρόσωπα από τη δημόσια ζωή του Δήμου μας, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες των Ορχομένιων γιατρών, κ.α. 
Ένας χώρος  καλαίσθητος, ένα σύγχρονο ιατρείο για παιδιά 








 Οι ευχές όλων για «καλό ξεκίνημα» ήταν κάτι παραπάνω από πλουσιοπάροχες,
 σε ευθεία ανταγωνισμό με τον εξίσου πλουσιοπάροχο κέρασμά τους, 
στον μπουφέ που ετοίμασε το κατάστημα «Οι Γεύσεις» της κας Βίκυς Δήμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: