Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Σε βαρύ κλίμα συνεδριάζουν οι Επιμελητηριακοί στη Θεσσαλονίκη

Την τακτική γενική τους συνέλευση πραγματοποιούν οι Επιμελητηριακοί απ` όλη την Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνάντησής τους στη Βόρεια Ελλάδα. Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιείται μέσα σ` ένα κλίμα έντονο προβληματισμού και για την πορεία των ΜμΕ αλλά και για το σύνολο των κυβερνητικών αποφάσεων όσον αφορά την «φωνή» των Επιμελητηρίων μετά το 2015.
Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει την έγκριση των πρακτικών της συνέλευσης του Ηρακλείου, την τοποθέτηση του Προέδρου κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου για τα εξοντωτιά μέτρα της κυβέρνησης (φορολογικά, ασφαλιστικά, κ.α.) αλλά και την ομιλία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Γεράσιμου Γιακουμάτου.
Πολύ σημαντικός θα είναι και ο διάλογος για τον νέο Επιμελητηριακό κώδικα.
Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με την ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νίκου Δένδια.

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας εκπροσωπούν ο Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Εκπρόσωπος της ΚΕΕ κ. Αλέκος Μητάς, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους και το μέλος του ΔΣ κ. Ηλίας Ροζάνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: