Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Αλλαγές στο πρόγραμμα των Τροφωνίων 2014

Σας ενημερώνουμε ότι στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2014 που διοργανώνονται από το Δήμο Λεβαδέων έχουν επέλθει κάποιες αλλαγές που οφείλονται αποκλειστικά και μόνο σε αποφάσεις των καλλιτεχνών και των συντελεστών που συμμετέχουν σε αυτές.
Έτσι ενημερώνουμε ότι:
1. Ακυρώνεται η θεατρική παράσταση του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς «Μια Γιορτή στου Νουριάν» που είχε προγραμματισθεί να παρουσιαστεί στη Θεατρική Σκηνή του 3ου Γυμνασίου, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί δελτίο τύπου του Δ/ντη του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς κ. Αλέξανδρου Καρκάνα: «Η Θεατρική Παράσταση του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς «αφισα-3ο-γυμνασιο», ματαιώνεται λόγω σοβαρού κωλύματος ενός από τους μαθητές που πρωταγωνιστούν στο έργο. Η θεατρική ομάδα του σχολείου ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση που θα προκληθεί στο πρόγραμμα των Τροφωνίων αλλά ελπίζει σε μια πετυχημένη μελλοντική συνεργασία».
2. Ακυρώνεται η παράσταση «Ρεσιτάλ πιάνου με την Έλλη Τσαμπά» που είχε προγραμματισθεί να παρουσιαστεί στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας, την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, εξαιτίας σοβαρού κωλύματος της σολίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: