Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Αναπτυξιακό πρόγραμμα για τη Βοιωτία ετοιμάζει η Ν.Δ


Με εξειδικευμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη της Βοιωτίας ετοιμάζεται να κατέβει στις εθνικές εκλογές η Ν.Δ. Σε πρόσφατη ευρεία σύσκεψη, στα γραφεία της ΝΟΔΕ στη Λιβαδειά, κατατέθηκαν προτάσεις για σημαντικά θέματα του νομού. Οι βασικότεροι άξονες του προγράμματος, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δ. Καραμάνη, θα αφορούν την ενέργεια, το περιβάλλον και τον αγροτικό τομέα.

Μεταξύ άλλων θα προτείνεται η χωροθέτηση αιολικών επενδύσεων και η αξιοποίηση του Κωπαιδικού πεδίου , με τη δημιουργία Κέντρου Προώθησης Νέων Καλλιεργειών.

Έμφαση θα δίνεται στην τουριστική ανάπτυξη αλλά και στην ισχυροποίηση των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε Λιβαδειά και Θήβα.

Οι προτάσεις θα περιληφθούν σε ένα προεκλογικό φυλλάδιο που θα χρησιμεύσει ως βάση διαλόγου με τους πολίτες. Ο κ. Καραμάνης υποστήριξε οτι πρόκειται για ένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο βουλευτής Μ. Γιαννάκης, οι πολιτευτές του προηγούμενου ψηφοδελτίου, δήμαρχοι και υποψήφιοι δήμαρχοι, καθώς και εκπρόσωποι μαζικών φορέων.

Όσον αφορά το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ εκτίμησε ότι θα γίνουν τον Απρίλιο, ενώ αναφέρθηκε και στον αριθμό των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο, που μέχρις στιγμής ανέρχονται στους 11. Πηγή http://www.siriosfm.gr/?p=31786

Δεν υπάρχουν σχόλια: