Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ολοκληρώνεται (!) η αυτοδιοικητική πορεία του Παναγιώτη Υπερήφανου


Την παραίτησή του από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορχομενού υπέβαλε και επίσημα στο τέλος του 2011 στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορχομενού κ. Γιώργο Ζυγούρη, ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού και επανεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Υπερήφανος.

Μια είδηση που προκάλεσε την έκπληξη αρκετών αλλά κυρίως την στεναχώρια πολλών εκ των παλιών και νέων μελλών του ΔΣ, καθώς η εμπειρία και η ακεραιότητα, ιδιαίτερα δε το πάθος και η θέρμη με την οποία υπερασπίζονταν τα θέματα του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού εντός και εκτός της αίθουσας των συνεδριάσεων (και όχι μόνο ως Αυτοδιοικητικός), υπήρξε υποδειγματική!

Το Orchomenos Press οφείλει και δεσμεύετε να … επιστρέψει στην πορεία του κ. Παναγιώτη Υπερήφανου στη δημόσια ζωή της τοπικής μας κοινωνίας, μέσα από ένα πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Ο κ. Υπερήφανος υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος από την Δημοτική Παράταξη «Όραμα και Έργο» και θα αντικατασταθεί από τον κ. Γιάννη Ρουμάνη, σύμφωνα με τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: