Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Οι Γυναίκες της Αλιάρτου έκαναν «ποδαρικό» και επίσημα στο νέο χρόνο!








Ποδαρικό και επίσημα στο νέο χρόνο έκαναν το απόγευμα της Κυριακής, 8 Ιανουαρίου 2012, οι Γυναίκες της Αλιάρτου. Σε γνωστό κέντρο της πόλης τους έκοψαν και φέτος τη βασιλόπιτα ενώ με τη ζωντάνια και την ενεργητικότητά τους έστειλαν ένα θετικό μήνυμα για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς τόσο στα μέλη τους όσο και προς την τοπική τους κοινωνία.

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχουμε μια καλή χρονιά, με όσο το δυνατόν περισσότερη ευημερία και να βρούμε από αυτή την κρίση νωρίτερα από τις προβλέψεις» είπε στο Orchomenos Press η Πρόεδρος κα Φωφώ Μίχου, πλαισιωμένη από τις γλυκύτατες κυρίες του ΔΣ κκ. Θεοδώρα Μπινιάρη, Ζωή Σαμανδούρα, Σοφία Νικολάου, Αικατερίνη Μάρκου, Ρούλα Μπάτσα – Μπουκόρου και Μίνα Μήλιου.

«Ευχαριστούμε για την έμπρακτη υποστήριξη στο Σύλλογό μας και τη Δημοτική Αρχή, που παρά τις δυσκολίες της εποχής πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουν και με τις ικανότητές τους θα έχουμε ένα αίσιο αποτέλεσμα» συμπλήρωσε η κα Μίχου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αλιάρτου έκλεισε την σύντομη ομιλία της με την ανακοίνωση του ετήσιου προγράμματος για το 2012, το οποίο και μοίρασε στα μέλη.

Θετικά μηνύματα για το νέο χρόνο μετέφερε στο χαιρετισμό του αμέσως μετά και ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ. Γιώργος Ντασιώτης, που συμμετείχε στη γιορτή τους με τους Αντιδημάρχους και μέλη του ΔΣ.

Ακόμη, την πρόσκλησή τους αποδείχθηκαν – μεταξύ άλλων – και πολλοί Σύλλογοι Γυναικών της περιοχής καθώς και η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Ν. Βοιωτίας κα Άντζελα Πανταζή, που μετέφερε τον παλμό των γυναικείων Συλλόγων ανά τον Νομό μας ενώ υπενθύμισε και την συλλογική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για τη συγκέντρωση παπουτσιών τόσο για ιδρύματα και απόρους της Βοιωτίας όσο και για την ενίσχυση χωρών της Αφρικής.

Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: