Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Η γιορτή του νέου χρόνου για το Σύλλογο Γυναικών Θίσβης













Στην καρδιά της κοιλάδας των Μουσών και σε γνωστή κοσμική ταβέρνα της Ελλοπίας επέλεξε φέτος να καλωσορίσει και επίσημα το νέο χρόνο ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Θίσβης στον οποίο πρωτοστατεί μια ιδιαίτερα δημιουργική Πρόεδρος, η κα Ζωή Μεϊδάνη.

Κατάμεστη η αίθουσα από τα μέλη του Συλλόγου της Θίσβης αλλά και φίλες και φίλους που ήρθαν από γειτονικά χωριά και όχι, διακομισμένη μάλιστα με χειροποίητες δημιουργίες που στόλιζαν όλα τα τραπέζια, ζέστανε ακόμη με τον περισσότερο όταν το λόγο πήρε η κα Μεϊδάνη προκειμένου να ευχαριστήσει αλλά και ενθαρρύνει με το λόγο της την τοπική κοινωνία απέναντι στις πρωτόγνωρες για πολλούς από εμάς δύσκολες κοινωνικές και οικογενειακές συνθήκες.

Την κα Ζωή Μεϊδάνη διαδέχθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Μπακομήτρος που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή τους μαζί και άλλους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους καθώς και με εκπροσώπων Νομικών Προσώπων του Δήμου Θηβαίων. Παρούσα, επίσης, και η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Ν. Βοιωτίας κα Άντζελα Πανταζή, που επίσης έστειλε τις ευχές της και τα δικά της μηνύματα στο σύντομο χαιρετισμό της.

Η φετινή κοπή της πίτας, μάλιστα, αμέσως μετά «ντύθηκε» με κάλαντα και τραγούδια του 12ημέρου, τα οποία απέδωσε η μικτή εκκολαπτόμενη χορωδία από τον Πρόδρομο υπό τη διδασκαλία του κ. Σταμάτη Φουντουζή.

Και του χρόνου!

Ας ακούσουμε την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Θίσβης κα Ζωή Μεϊδάνη…

Ευχές έστειλε και ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου…


… καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Μπακομήτρος.



Το μήνυμα της Ομοσπονδίας των Γυναικών της Βοιωτίας μετέφερε η Πρόεδρος κα Άντζελα Πανταζή…


… ενώ η γιορτή έκλεισε – μεταξύ άλλων – με Μωραϊτικα – Στερεοελλαδίτικα Καλαντα από την χορωδία του Προδρόμου.


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Δραστήριος σύλλογος από μια δραστήρια πρόεδρο και μέλη γεμάτα διάθεση! Συγχαρητήρια στην πρόεδρο για τις ποικίλες δράσεις της που μέσα από αυτές εκπροσωπεί τον τόπο της και σε γενικότερη κλίμακα την Ελλάδα μας! Μέσα από τα ήθη κι έθιμα, τα τραγούδια, τα τοπικά εδέσματα και την παραδειγματική φιλοξενία. Κάθε χρόνο καινούριες εκδηλώσεις με καινούριες θεματολογίες κι ενδιαφέρον. Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο!