Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Δήλωση του κ. Γιώργου Μουλκιώτη, Βουλευτή Βοιωτίας και Υπεύθυνου ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, για τις εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου


 


Στις εκλογές της Κυριακής το διακύβευμα είναι διπλό.                                      

 Αφορά:                                                                                                                              - Το τέλος της κυβερνητικής αλαζονείας και της αναξιόπιστης αξιωματικής αντιπολίτεσης  των show και "reality politics".                                                                

Την δημιουργία μιας Δημοκρατικής και Κοινωνικής Ευρώπης, με διαμόρφωση κοινωνικών συσχετισμών.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει αποδείξει περίτρανα κατά την πενταετή της διακυβέρνηση, ότι ολιγωρεί για τα μείζονα προβλήματα του ελληνικού λαού, δίνοντας λύσεις προχειρότητας και φθηνού εντυπωσιασμού, αφήνοντας τους πολίτες στο έλεος της «Επιτελικής  Αλαζονείας» και της ασυδοσίας των καρτέλ.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Δεξιά των κατεστημένων και του συντηρητισμού, έχει ανοίξει διάπλατα τις πόρτες της σε ακροδεξιά μορφώματα, που επιδιώκουν και το τέλος της Ευρώπης όπως την ξέρουμε και την οραματιζόμαστε.                                              

Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ετοιμάζεται να συνεργαστεί με την ακροδεξιά.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, δεν ζητά ψήφο διαμαρτυρίας, αλλά ψήφο λύσης και αλλαγής.  

Με πρόγραμμα και ορθολογισμό, θέλουμε να αναδειχθούμε ως η μοναδική εφικτή εναλλακτική αντπρόταση διακυβέρνησης και μαζί με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και Δημοκράτες, να διαμορφώσουμε νέες συνθήκες για την κοινωνική  πολιτική,  για την υγεία, την εργασία, την παιδεία, την στέγαση, την δικαιοσύνη, την ασφάλεια και την ισότητα.                                                                                                                   Για την Ελλάδα που μας αξίζει.

Διαχρονικά η παράταξή μας, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για τους αγώνες με στόχο την δημιουργία μιας δημοκρατικής και συμμετοχικής Ευρώπης.

Η ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και της ομαδας των Ευρωσοσιαλιστών Δημοκρατών θα αποτελέσει ανάχωμα στις φιλελεύθερες πολιτκές τόσον στην Ευρώπη άλλα και στην Ελλάδα. Ανάχωμα σε αυτές τις ίδιες γνωστες μας πολιιτκές που χρεοκόπησαν την χώρα μας.

Μπορούμε και αξίζουμε περισσότερα στην Ελλαδα και την Ευρώπη.

...

Δεν υπάρχουν σχόλια: