Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Στο Ηράκλειο η διευρυμένη Συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕΕ

 


Η Διευρυμένη Συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕΕ πραγματοποιείται στο Ηράκλειο της Κρήτης, με αφορμή την εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου. Στο νησί καταφθάνουν ήδη μέλη της επιμελητηριακής κοινότητας, επιχειρηματίες, επιστήμονες, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και πολιτικών κομμάτων, οι οποίοι θα δώσουν το παρών στις εργασίες της Διευρυμένης Συνεδρίασης, αλλά και στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Οι εργασίες της ΚΕΕΕ ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου, εκκινώντας από το καλωσόρισμα του προέδρου του  Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Εμμανουήλ Αλιφιεράκη. Οι θεματικές προς συζήτηση αφορούν τόσο τις προοπτικές ανάπτυξης της Κρήτης όσο και συνολικά το ευρωπαϊκό τοπίο, όπως διαμορφώνεται μετά τις πρόσφατες ευρωεκλογές, αλλά και την οικονομική τροχιά της χώρας μας. 

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, θα λάβει χώρα η κεντρική εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Αίθουσα Καστελλάκη Επιμελητηρίου Ηρακλείου) καθώς και η κοινή συνέντευξη τύπου προέδρων Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Ιωάννη Μασούτη, και Επιμελητηρίου Ηρακλείου,  Εμμανουήλ Αλιφιεράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: