Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΟΙΝΟΥ «PROWEIN 2025»

 Εικόνα που περιέχει κείμενο, σχεδίαση, λογότυπο, γραμματοσειρά

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματαΕικόνα που περιέχει κείμενο, γραμματοσειρά, γραφιστική, σκίτσο/σχέδιο

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΟΙΝΟΥ «PROWEIN 2025»

 

Αξιότιμες κυρίες,

Αξιότιμοι κύριοι,

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σχεδιάζει να συμμετάσχει, εφόσον υπάρχει το απαραίτητο ενδιαφέρον, στη Δ.Ε. Οίνου «PROWEIN 2025», η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 16 έως και τις 18 Μαρτίου 2025 στο Düsseldorf, στη Γερμανία. Κάθε χρόνο προβλέπεται μία σειρά ουσιαστικών προωθητικών ενεργειών, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της έκθεσης για την εθνική συμμετοχή. Το εθνικό περίπτερο οργανώνεται και στηρίζεται από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece) και μέσα από αυτή τη δράση η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στηρίζει επιδοτώντας το κόστος συμμετοχής του κάθε εκθέτη. Το ποσοστό επιδότησης θα κυμανθεί από 40% έως 80%, το ύψος του οποίου θα εξαρτηθεί από τα κόστη που θα προκύψουν, καθώς και το επίπεδο ενδιαφέροντος των οινοπαραγωγών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εν λόγω έκθεση.

Ενδεικτικά, θα βρείτε συνημμένη την πρόσκληση συμμετοχής «PROWEIN 2025» όπως έχει αναρτηθεί από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece) και όλα τα έγγραφα που τη συνοδεύουν.

 

Παρακαλείστε θερμά, όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον να συμμετέχετε στην «PROWEIN 2025» να μεταβείτε στον παρακάτω υπερσύνδεσμο και να υποβάλλετε το ενδιαφέρον σας στην σχετική φόρμα που θα σας εμφανιστεί. Η τελική αίτηση συμμετοχής γίνεται με την αποστολή της συνημμένης φόρμας προς τον Enterprise Greece και την κα κ. ΕΥΦ. ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ στο τηλ.: 210 33 55 795 και στο emαil: f.zogopoulou@eg.gov.gr

Για την οριστικοποίηση της δήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητο να πατήσετε «ΥΠΟΒΟΛΗ» προκειμένου να καταγραφεί η απάντησή σας.

 Η καταληκτική ημερομηνία είναι στις 30 Ιουνίου 2024 και ώρα 12:00.

https://forms.gle/Bj2M5w6NpZRF2Sso9

 

Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,

Κωνσταντίνος Γαλάνης

Αντιπεριφερειάρχης

Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: