Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Γαστρονομικό Φεστιβάλ (ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ)- Εκδήλωση Γαστρονομίας - Οινογνωσίας από το Επιμελητήριο Βοιωτίας, Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, στις 7.00 το απόγευμα

 


Εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας και Προέδρου του Δ.Σ. της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, κ Κωνσταντίνου Γαλάνη και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, σας προκαλούμε στο Γαστρονομικό Φεστιβάλ (ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ), που θα πραγματοποιηθεί στην Λιβαδειά (Κρύα), από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου! 

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγοί ενώ σε όλο το 4ημερο έχουν προγραμματιστεί μαγειρικά event από τα προϊόντα του τόπου μας, οινογευσίες από οινοποιεία  της Στερεάς Ελλάδας, ημερίδες και πολλά άλλα δρώμενα.

Ως συνδιοργανωτές θα έχουμε την χαρά να έχουμε μαζί μας, τον Δήμο Λεβαδέων, τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς, τον Σύλλογο Εστίασης Λιβαδειάς, το TOWN BY THE RIVER FESTIVAL, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την άριστη συνεργασία. 

 

Επίσης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, σας προσκαλεί στην εκδήλωση Γαστρονομίας - Οινογνωσίας Προϊόντων Τοπικών Παραγωγών, με θέμα: «Από την παράδοση στην τεχνολογία, την καινοτομία και η συμβολή της σωστής διατροφής στην υγεία», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, στις 7.00 το απόγευμα, στο καφέ Αμάν (στην είσοδο της Κρύας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: