Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Λεβαδεών: Χρήσιμες πληροφορίες για τον δημότη στο πλαίσιο προώθησης της εύρυθμης λειτουργίας και της καθαριότητας της πόλης!

 


Ο Δήμος Λεβαδέων, στο πλαίσιο προώθησης της εύρυθμης λειτουργίας και της καθαριότητας της πόλης, ενημερώνει τους δημότες ότι αναλαμβάνει τη περισυλλογή και αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων (έπιπλα, στρώματα, καλοριφέρ, θερμοσίφωνες, κλπ). Οι δημότες μπορούν να καλούν για ενημέρωση και ραντεβού τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή από 07:00 έως 15:00) στο τηλέφωνο  22610 – 89818

Επίσης, οι δημότες μπορούν να καλούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή από 07:00 έως 15:00) στο τηλέφωνο  22613 – 50847 για να δηλώνουν βλάβες στο οδόστρωμα (λακούβες).

Τέλος, βλάβες που αφορούν στο δημοτικό ηλεκτροφωτισμό αναφέρονται στο τηλέφωνο 22613 – 51402.

Η αναφορά καθημερινών προβλημάτων, όπως είναι η εγκατάλειψη ογκωδών αντικειμένων, η γνωστοποίηση βλάβης στο δημοτικό ηλεκτροφωτισμό και στο οδόστρωμα είναι δυνατή και μέσω της δωρεάν εφαρμογής Novoville για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (mobileapp για iPhone & Android),καθώς και μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λεβαδέων(https://dimoslevadeon.gr/ypovoli-paraponou/).

Συγκεκριμένα, πατώντας ‘Νέα Αναφορά’ στην εφαρμογή και ακολουθώντας 5 απλά βήματα, ο πολίτης συμβάλλει στην καταχώρηση του αιτήματός του από τον Δήμο, το οποίο αυτόματα προωθείται στις Υπηρεσίες του Δήμου προς επίλυση παρέχοντας τη δυνατότητα στον πολίτη να ενημερώνεται για την εξέλιξή του, μέχρι την οριστική του διευθέτηση.

Επιπλέον, μέσω του συστήματος, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για δρώμενα, εκδηλώσεις και ανακοινώσεις του Δήμου μας, καθώς και να πείτε την άποψή σας για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μέσω σύντομων δημοσκοπήσεων.

Ο Δήμος Λεβαδέων θα συνεχίσει να μεριμνά για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων και την επίτευξη της καλής εικόνας του τόπου μας καλώντας, ταυτόχρονα, τους πολίτες να αυξήσουν τη συμμετοχικότητά τους επιδεικνύοντας στις καθημερινές τους δραστηριότητες κοινωνική υπευθυνότητα με σκοπό την αναβάθμιση του τόπου, όπου ζούμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: