Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Καραμάνης – Αγνιάδης τετ α τετ με την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κα Χουλιάρα – Σιδερά Παναγιώτα - Στόχος η συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας του Δήμου με την σχολική κοινότητα

 


Τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Δημήτριο Κ. Καραμάνη επισκέφτηκε σήμερα η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κα Χουλιάρα – Σιδερά Παναγιώτα. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού κ. Νότης Αγνιάδης.

Η κα Χουλιάρα – Σιδερά ευχήθηκε καλό έργο και μια θητεία αντάξια της πόλης, καθώς και συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας του Δήμου με την σχολική κοινότητα.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε, για τα ζητήματα που αφορούν και απασχολούν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, πρωτίστως για τις κτηριακές υποδομές, και την οικονομική κατάσταση καθώς και για θέματα που είναι ζωτικά για την εκπαίδευση των μελλοντικών πολιτών.

Και τα δύο μέρη δεσμεύτηκαν ότι θα συστρατευτούν, με πνεύμα αμοιβαίας συνεργασίας, στην προσπάθεια για απρόσκοπτη λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με στόχο την αποτελεσματικότερη  παροχή υπηρεσιών που αφορούν στην παιδεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: