Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Αγροτικός Σύλλογος Λιβαδειάς: Αύριο 30/1 στις 16:00 συνέλευση στην περιοχή του Αη Γιάννη, για να αποφασίσουμε από κοινού τις επόμενες δράσεις και κινήσεις μας

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Σπάζοντας το φράγμα των εκατό διαμαρτυρομένων τρακτερ στην περιοχή του Αη Γιάννη, χαιρετίζουμε όλους τους αγρότες που στηρίζουν τις φετινές κινητοποιήσεις μας!!! 

Καταγγέλουμε την κυβέρνηση για τα ΜΑΤ και την καταστολή που χρησιμοποιεί απέναντι σε συναδέλφους μας σε πολλές περιοχές τις Ελλάδας, αλλά και για ότι μας αναφέρει ως κομματικά υποκινούμενους! Τα αγροτικά προβλήματα δεν λύνονται με βία, και ο ΜΟΝΟΣ λόγος που μας βγάζει στο δρόμο είναι τα χρόνια και όλο ένα και αυξανόμενα προβλήματα μας! 

Μετά την χθεσινή υπουργική σύσκεψη, και αφού δεν δόθηκε καμία απάντηση από τα αρμόδια υπουργεία πάνω στα σοβαρά αιτήματα μας, απαντάμε πως: Δεν κάνουμε βήμα πίσω! Συνεχίζουμε μέχρι να πάρουμε συγκεκριμένες απαντήσεις, και όχι αερολογίες που στόχο έχουν την διάσπαση και την αποκλιμάκωση του αγώνα μας!!! 

Αύριο 30/1 στις 16:00 συνέλευση στην περιοχή του Αη Γιάννη, για να αποφασίσουμε από κοινού τις επόμενες δράσεις και κινήσεις μας!!!

Συνεχίζουμε μέχρι να νικήσουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: