Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Σύλλογοι εργαζομενων ΓΝ Λιβαδειάς και Θήβας - Στήριξη στον αγώνα που δίνουν οι δικηγορικοί σύλλογοι ενάντια στην συγχώνευση των Πρωτοδικείων Λιβαδειάς και Θήβας

 


Οι κάτοικοι και φορείς της κάθε πόλης αντιμετωπίζουμε εδώ και πολλά χρόνια  μία πολιτική που συνεχώς υποβαθμίζει και καταργεί βασικές υπηρεσίες και δομές.

Οι εργαζόμενοι στις δομές υγείας γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την υποβάθμιση και υποστελέχωση ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, ενώ τα «εντέλλεσθε» για εφημερίες σε νοσοκομεία ακόμα και εκτός νομού ήταν κοινή πρακτική το προηγούμενο διάστημα, για να «μπαλώσουν» τα τεράστια κενά σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Δεν θα μπούμε στην απαράδεκτη λογική να κλείσουν στη μία πόλη οι μισές υπηρεσίες και οι υπόλοιπες μισές στην άλλη. Δεν έχουμε απέναντι μας ο ένας τον άλλο, έχουμε όλοι απέναντι μας το άδικο νομοσχέδιο που λογίζει τις ανάγκες μας λες και είναι κόστος!

Είμαστε ενάντια σε οποιαδήποτε προσπάθεια συγχώνευσης ή κατάργησης κρατικών δομών και υπηρεσιών. Και γνωρίζουμε τη δύναμη που έχει η αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων και των φορέων, ότι είμαστε πιο δυνατοί αλλά και πιο αποτελεσματικοί, όταν παλεύουμε και διεκδικούμε ενωμένοι! 

25-01-2024

Τα Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: