Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Το δικηγορικό γραφείο του κ. Νικολάου Πατσούρα στον Ορχομενό πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Λιβαδειάς για την αποτροπή της υποβάθμισης του Πρωτοδικείου της πρωτεύουσας του Νομού μας

 


«ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ!! 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!». 

Μ` αυτό το μήνυμα μέσα από τα social media και με αναρτημένο το πανό διαμαρτυρίας έξω από το δικηγορικό τους γραφείο στην πλατεία του Ευαγγελιστή Λουκά, οι δικηγόροι του Ορχομενού κ. Νίκος Πατσούρας και κα Αθανασία Πατσούρα συμμετέχουν δυναμικά στις κινητοποιήσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Λιβαδειάς προκειμένου να μην διαταραχθεί ο δικαστικός χάρτης της χώρας και να μην υποβαθμιστεί, σε καμιά περίπτωση, το Πρωτοδικείο Λιβαδειάς.

 Με αφορμή, μάλιστα, τις κινητοποιήσεις των μελών του Δικηγορικού κόσμου και όλη της τοπικής κοινωνίας, το ORCHOMENOS PRESS αξίζει να αναφέρει ότι ο τόπος μας έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για τις επιτυχίες του δικηγορικού γραφείου του κ. Νικολάου Πατσούρα στον Ορχομενό και κυρίως σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το τεράστιο ζήτημα της κατασχέσεις ακινήτων και όχι μόνο, όπως αποτυπώθηκε και στην πρόσφατη διοργάνωση της θεματικής εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας με θέμα «Ο Νέος Φορολογικός Νόμος και οι επιπτώσεις του». 



Δεν υπάρχουν σχόλια: