Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Βασιλόπιτα το Σάββατο στην Χαλκίδα κόβει η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας – Εκπρόσωποι του Δήμου μας στην Γενική Συνέλευση οι κκ. Τζαβάρας, Ρόδης και Καράλη – Στις 11 Φεβρουαρίου οι εκλογές του νέου ΔΣ στη Λαμία

 


Την Εύβοια επέλεξε ως πρώτο προορισμό για το νέο έτος η ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Στερεάς Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεδριάσει στη Στενή την Παρασκευή και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 11:30 το πρωί θα κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. 

 Καθώς, δε, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον προγραμματισμό της Γενικής Συνέλευσης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας και την εκλογή του νέου Προεδρείου, σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, αυτή η ημερομηνία είναι η Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 στη Λαμία. 

Μάλιστα, το Δημοτικό Συμβούλιο Ορχομενού στην χθεσινή του συνεδρίαση ανέδειξε μέσω ψηφοφορίας τους δικού του εκπροσώπους, πέραν του Δημάρχου Ορχομενού κ. Γιώργου Τζαβάρα που συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση λόγω της θέσης του. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης «Ενότητα με το βλέμμα στο μέλλον» ψήφισαν για εκπρόσωπό τους τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Λάμπρο Ρόδη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης «Επανεκκίνηση Τώρα» την Δημοτική Σύμβουλο κα Βούλα Καράλη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: