Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Μουλκιώτης: «Επιτακτική ανάγκη η άμεση λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου COVID-19 στην Λιβαδειά»


 

Ο βουλευτής Βοιωτίας ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Μουλκιώτης, με άμεση κοινοβουλευτική παρέμβαση – αναφορά απευθυνόμενη στον Υπουργό Υγείας, ζητά την άμεση λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου COVID-19 στην  Λιβαδειά. 

Με την αναφορά διαβιβάζονται τα έγγραφα του Ιατρικού και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λιβαδειάς, με τα οποία επισημαίνεται ότι η Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού κατά COVID-19 συνεχίζεται, με την πλατφόρμα των ραντεβού εμβολιασμού να έχει ανοίξει πανελλαδικά από την περασμένη Δευτέρα 16/10/23. 

Ωστόσο, όπως υπογραμμίζεται, στην πόλη της Λιβαδειάς, δεν υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο, με αποτέλεσμα οι πολίτες που θέλουν ή που πρέπει να εμβολιαστούν, να αναγκάζονται να ταξιδέψουν κατ΄ελάχιστο 45 χιλιόμετρα στην Θήβα, όπου υπάρχει και το μοναδικό εμβολιαστικό κέντρο στην Βοιωτία.

Κατόπιν αυτών, ζητείται από τον αρμόδιο Υπουργό να αντιμετωπίσει το εν λόγω ζήτημα και να προβεί σε άμεσες ενέργειες ώστε όλοι οι πολίτες του νομού Βοιωτίας να έχουν την απαιτούμενη άμεση και απρόσκοπτη πρόσβαση στην διαδικασία εμβολιασμού, προκειμένου να τύχουν κατάλληλης και αποτελεσματικής προστασίας από την νόσο COVID-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια: