Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι το Σάββατο 21 Οκτώβρη στην ταβέρνα «Αλαφογιάννης» στον Καρακόλιθο οργανώνει η Λαϊκή Συσπείρωση

 


Η καθόλα πολιτική μάχη των τοπικών εκλογών ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα που κατέγραψαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης «επιβεβαιώνουν τις θετικές διεργασίες που εκφράστηκαν και στις βουλευτικές εκλογές, πάρα τον συνολικά αρνητικό συσχετισμό. Σταθεροποιείται και ενισχύεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, ο απεγκλωβισμός εργατικών-λαϊκών δυνάμεων από τα αστικά κόμματα, η άνοδος του κύρους και η μαχητική συμπόρευση με το ΚΚΕ» (ανακοίνωση ΠΓ ΚΚΕ).  

Το σύνολο όμως των λαϊκών προβλημάτων που δεν χωρίζονται σε τοπικά και γενικά, που δεν χωρίζονται σε προβλήματα τόπου κατοικίας ή τόπου εργασίας, είναι εδώ! Όπως είναι εδώ και η «νέα» ή η «παλιά» δημοτική και περιφερειακή αρχή, που ως τμήματα του κράτους θα συνεχίζουν όπως διαχρονικά κάνουν, να παίζουν τον ρόλο του ιμάντα προώθησης κι εξειδίκευσης της κυρίαρχης αντιλαϊκής πολιτικής σε όλους τους τομείς, θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα, απέναντι από τον λαό και τις ανάγκες του. 

Καμία αυταπάτη για τον ρόλο τους! Καμία αναμονή! 

Οι δυνάμεις του ΚΚΕ και οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στους δήμους και την περιφέρεια, θα συνεχίσουμε να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις, θα συμβάλλουμε πιο αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση, τη μαχητικότητα, τη μαζικότητα του εργατικού - λαϊκού κινήματος, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού, για να αποτρέψουμε χειρότερα μέτρα από την κυβέρνηση της ΝΔ και από τη συναίνεση που παρέχουν τα άλλα αστικά κόμματα, μέσω και των αντιλαϊκών τοπικών διοικήσεων.

 Για να υπάρχει μια πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, για να ανοίξουμε το δρόμο, με τον λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων!

Το Σάββατο 21 Οκτώβρη, ώρα 9 το βράδυ, στην ταβέρνα «Αλαφογιάννης» στον Καρακόλιθο Λιβαδειάς, όλοι όσοι συμπορευτήκαμε στη μάχη των τοπικών εκλογών αλλά και όσοι -πολλοί περισσότεροι- βρισκόμαστε καθημερινά στους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών κι όχι για τα κέρδη των λίγων, μαζευόμαστε για να γλεντήσουμε, με λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα, με άφθονο κρασί, αγωνιστική διάθεση, ελπίδα κι αισιοδοξία!

Είσοδος με προσκλήσεις - τηλέφωνα κρατήσεων: 

 697 470 8368,  694 592 1094,  693 473 4061

Δεν υπάρχουν σχόλια: