Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Θηβαίων: Εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων



Με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων εορτάσθηκε στη Θήβα η 21η Νοεμβρίου, Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Θεοτόκου.
Το πρωί της Δευτέρας τελέσθηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, παρουσία στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων, συλλόγων και φορέων. Ακολούθησε η εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας από αξιωματικό του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας.
Στεφάνια στο Ηρώο των Πεσόντων κατέθεσαν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών-Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Γεώργιος Παπασπύρου, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Θηβαίων, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, κ. Σπυρίδων Νικολάου, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη, ο Διοικητής Ανωτέρας Φρουράς, ταξίαρχος κ. Ιωάννης Σταματάκης, και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Ε.Δ.-Σ.Α. και Εφέδρων Αξιωματικών Θήβας, κ. Δημήτριος Μπατσιούλας.






Τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Εύα Τζουβελέκη, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, κ. Αποστόλης Δαγδελένης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, κ. Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς και ο διοικητής της 114 Πτέρυγας Μάχης, σμήναρχος κ. Στέφανος Αμπουλέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: