Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία Βοιωτίας: Ανοικτή πρόσκληση σε ημερίδα με θέμα "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ, οι 6 Εθνικές Προτεραιότητές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ" - Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. στο Επιμελητήριο Βοιωτίας

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία Βοιωτίας την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, στη Λιβαδειά, διοργανώνει ημερίδα με θέμα:

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ, οι 6 Εθνικές Προτεραιότητές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

με ιδιαίτερη αναφορά στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

και ομιλήτριες:

·       τη Ρένα Δούρου, (Μέλος Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ)

·       και τη Μαρία Κουβέλη, (Μέλος Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ).

Στόχος των Ημερίδων, που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είναι να συνομιλήσει με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας τους έξι (6) άξονες του προγράμματός του όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα. Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας αλλά κυρίως τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας.

Σας θέλουμε αρωγούς στο επόμενο βήμα για την Ελλάδα και για τον τόπο μας.

Με εκτίμηση,

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: