Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Αποτελέσματα και διεξαγωγή γρήγορων ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού στον Δήμο Λεβαδέων - Γ. Ταγκαλέγκας: Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στον Δήμο μας παραμένει σταθερός σε υψηλά επίπεδα


Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις δράσεις πρόληψης κατά του ιού covid-19, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), πραγματοποίησαν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς.

Συγκεκριμένα διενεργήθηκαν 206 τεστ, εκ των οποίων τα 7 είναι πιθανώς θετικά και θα ακολουθήσει περαιτέρω έλεγχος.
Σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων ανέρχεται σε 297, εκ των οποίων τα 12 νοσηλεύονται και τα 285 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Σύμφωνα με την εβδομαδιαία αναφορά του Ε.Ο.Δ.Υ ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στον Δήμο μας παραμένει σταθερός σε υψηλά επίπεδα. Θετική εξέλιξη είναι η μείωση των νοσηλειών σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο αυτή η έκβαση δεν πρέπει να μας καθησυχάζει.
Παραμένουμε συνεπείς απέναντι στα μέτρα υγειονομικής προστασίας και προγραμματίζουμε κι ολοκληρώνουμε τον εμβολιασμό μας, ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε ξανά πίσω τις ζωές μας.»
Υπενθυμίζουμε ότι οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) θα συνεχιστούν στην ίδια τοποθεσία (Παλιό Δημαρχείο, Καραγιαννοπούλου 1) την Πέμπτη (16/12), την Παρασκευή (17/12) και το Σάββατο (18/12) και ώρες 8:30-13:45.

Δεν υπάρχουν σχόλια: