Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Το Κίνημα Αλλαγής δίπλα στους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα


 Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης έστειλαν τις φετινές γιορτές μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής ανά την Ελλάδα μέσα από σειρά κοινωνικών δράσεων. Στο πλαίσιο της πανελλαδικής πρωτοβουλίας του Κινήματος και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, καθώς και φορέων που τους υποστηρίζουν, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες που επιτείνονται από την πανδημία, επισκέφθηκαν ιδρύματα και δομές αλληλεγγύης, ενημερώθηκαν για τις ανάγκες και τα προβλήματα, προσέφεραν δώρα και έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στους εργαζόμενους.

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες θα λάβουν χώρα και το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο ενίσχυσης της παρουσίας των μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής στις τοπικές κοινωνίες. Ακολουθούν ενδεικτικά ορισμένες από τις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί, τηρώντας τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία.

Βοιωτία

Ιδρύματα στην περιοχή της Λιβαδειάς επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Βοιωτίας, με επικεφαλής τον βουλευτή Γιώργο Μουλκιώτη. Είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης στους υπευθύνους του Οικοτροφείου Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Λιβαδειάς, του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων της Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας, καθώς και να ενημερωθούν για τις ανάγκες των δομών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: