Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Φ. Σπανός: Να έχετε υγεία και δύναμη, χαμόγελο και αισιοδοξία. Για να κάνουμε μικρότερες τις λύπες και μεγαλύτερες τις χαρές! Καλή Πρωτοχρονιά!

 


Λίγο προτού κλείσει το 2021, εκείνες τις ώρες της γλυκιάς μελαγχολίας, που όλοι σκεφτόμαστε πως πέρασε η χρονιά ετούτη και τι θα φέρει η επόμενη… Είναι η στιγμή που λέμε τις πιο σημαντικές κουβέντες από καρδιάς…
Μία ειλικρινή συγγνώμη σε όσους, άθελά μου, στενοχώρησα μέσα στη χρονιά που μας πέρασε.
Ένα μεγάλο
μπράβο
σε όσους ζήσαμε μαζί νίκες και κατακτήσεις για την Περιφέρειά μας. Αλλά και σ’ εκείνους που έδωσαν στην πρώτη γραμμή τις μάχες του τόπου μας!
Και ένα ζεστό ευχαριστώ στην οικογένειά μου, σε όλους τους φίλους, τους συνεργάτες, σε όλες τις Στερεοελλαδίτισσες και τους Στερεοελλαδίτες για την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την υπομονή και κάθε όμορφο συναίσθημα που μοιραστήκαμε!
Το 2021 ήταν ένα ιδιαίτερο έτος, με πολλά πρόσωπα και πολλές δυνατές στιγμές, ευχάριστες και δυσάρεστες, για όλους μας. Και το 2022, δεν θα μας χαρίσει τα πάντα, όυτε θα φέρει τη λύση όλων των προβλημάτων. Όμως είναι στο χέρι μας να μας βρει αγαπημένους, δυνατούς, με θετική διάθεση και όρεξη να κυνηγήσουμε όσα έχει ανάγκη ο τόπος μας, αλλά και καθένας μας προσωπικά.
Σταματώ εδώ, γιατί θα αλλάξει ο χρόνος κι εγώ ακόμη θα λέω. ☺️
Να έχετε υγεία και δύναμη, χαμόγελο και αισιοδοξία. Για να κάνουμε μικρότερες τις λύπες και μεγαλύτερες τις χαρές! Καλή Πρωτοχρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: