Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Ο οίκος αξιολόγησης S&P, αναβάθμισε το outlook της #MYTILINEOS από «σταθερό» σε «θετικό», επιβεβαιώνοντας την αναπτυξιακή της πορεία

 


Ο οίκος αξιολόγησης S&P, αναβάθμισε το outlook της #MYTILINEOS από «σταθερό» σε «θετικό», επιβεβαιώνοντας την αναπτυξιακή της πορεία, παρά τη ρευστότητα και αβεβαιότητα του διεθνούς περιβάλλοντος. Η θετική αξιολόγηση, που συνοδεύεται απο προβλέψεις για αυξημένη κερδοφορία, γεννά προσδοκίες για περαιτέρω αναβάθμιση εντός του επόμενου 12μηνου, καθώς η Εταιρεία κινείται προς μεγαλύτερα μεγέθη EBITDA και χαμηλότερη μόχλευση. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στα έργα ΑΠΕ.

Μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών & Αποθήκευσης Ενέργειας η MYTILINEOS ανταποκρίνεται στις προκλήσεις, εν μέσω ενεργειακής κρίσης, διασφαλίζοντας την πώληση των projects και αποδεικνύοντας πως θα είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τις μεγάλες της επενδύσεις, όχι μόνο μέσα στο 2022 αλλά και μελλοντικά. Με αυτήν την αξιολόγηση, η S&P επαληθεύει την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει η Εταιρεία στις εγχώριες και διεθνείς αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: