Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Eυχαριστίες του Δήμου Θηβαίων προς τον βουλευτή Βοιωτίας, κ. Γεώργιο Μουλκιώτη, για την προσφορά του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

 


Τη Δομή Παροχής Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, ο βουλευτής Βοιωτίας, κ. Γεώργιος Μουλκιώτης,  συνοδευόμενος από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής(ΚΙΝΑΛ), κ. Βάσω Λάσπη και κ. Ηλία Κάμπαξη. Ο κ. Μουλκιώτης προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία μέσω της δομής διανέμονται σε οικογένειες και οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας. Παράλληλα, αντάλλαξε ευχές και συνεχάρη το προσωπικό της δομής για το σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρουν.

Τον κ. Μουλκιώτη υποδέχθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης και η δημοτική σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κ. Ιουλία Κοντού. Ο κ. Χατζησταμάτης ευχαρίστησε τον κ. Μουλκιώτη εκ μέρους του Δημάρχου Θηβαίων, κ. Γιώργου Αναστασίου, για την έμπρακτη προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης, αλλά και για το άοκνο ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και του Δήμου.

Υπενθυμίζουμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα είναι στη διάθεση των ωφελουμένων, μοιράζοντας ρούχα, υποδήματα και παιχνίδια.

**Η «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων» είναι ενταγμένη πράξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» με MIS:5002166

Δεν υπάρχουν σχόλια: