Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Η ΠΕ Βοιωτίας συνεχίζει τους επαναλαμβανόμενους καθαρισμούς και αποψιλώσεις σε κρίσιμα σημεία των οδικών αξόνων ευθύνης της

 


  Η ΠΕ Βοιωτίας συνεχίζει τους επαναλαμβανόμενους καθαρισμούς και αποψιλώσεις σε κρίσιμα σημεία των οδικών αξόνων ευθύνης της μέσω νέας χρηματοδότης 74.400 ευρώ.  

Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και αφορούν την αποψίλωση και κοπή βλάστησης στα ερείσματα των δρόμων καθώς και εργασίες καθαρισμού παράπλευρων τάφρων από βλάστηση ή φερτά υλικά, εργασίες αποψίλωσης και κοπής χόρτων και προεξεχόντων κλαδιών δέντρων.

  Στόχος η αποτροπή ατυχημάτων από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες του χειμώνα (πλημμύρες, δυνατοί άνεμοι, μεγάλος όγκος χιονιού), η βελτίωση της ορατότητας στα διερχόμενα οχήματα, η διευκόλυνση της σήμανσης για την ασφαλή κυκλοφορία και η αισθητική βελτίωση του οδικού δικτύου. 

« Η επίλυση πρακτικών ζητημάτων της καθημερινότητας των συμπολιτών και των επισκεπτών μας αποτελεί προτεραιότητα για την Π.Ε. Βοιωτίας. Οι προληπτικοί καθαρισμοί των οδικών αξόνων μας συντελούν πρωτίστως στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας ως δείγμα κοινωνικής υπευθυνότητας της αυτοδιοίκησης απέναντι στον πολίτη» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: