Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Ορχομένιοι… εν δράσει: Γνωρίστε τα νέα φυσικά αποσμητικά με πρεβιοτικά και αποσμητικό κρύσταλλο … δια χειρός Λουκά Κιούπη και Ευαγγελίας Αντωνάκη!

 


Όλα ξεκίνησαν ένα υπερβολικά ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα του 2016…

Αφορμή; Η έντονη εφίδρωση και η δυσοσμία του δέρματος μετά την κοπιαστική προπόνηση μπάσκετ των παιδιών μας. Πώς θα αντιμετωπίζαμε το πρόβλημα, αφού κανένα αποσμητικό από τα μέχρι τότε δοκιμασμένα δεν ήταν αποτελεσματικό;

Η σκέψη για τη δημιουργία μία νέας φόρμουλας αποσμητικού ήταν μονόδρομος. Η φιλοσοφία μας ήταν να φτιάξουμε εξαρχής ένα αγνό, φυτικό, υποαλλεργικό προϊόν, με απαλή υφή και 24ωρη προστασία, που δεν θα χάνει το άρωμά του και που θα μπορούν να το φορούν άφοβα καταρχήν τα παιδιά μας και φυσικά όλη η οικογένεια.

Το εγχείρημα δύσκολο αλλά πολύτιμος αρωγός ήταν το υπόβαθρό μας ως χημικών που ασχολούμασταν με την κοσμετολογία και αμέσως βάλαμε σε εφαρμογή το σχέδιο. Ανατρέξαμε σε πολλές επιστημονικές μελέτες, αρχαίες και σύγχρονες, κάναμε μόνοι μας έρευνα, πειραματιστήκαμε με υλικά και μυρωδιές και καταλήξαμε μετά από άπειρες δοκιμές και πολύ κόπο στην τελική σύσταση του αποσμητικού.

Αν και τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών στο άμεσο περιβάλλον ήταν πολύ ενθαρρυντικά, δεν επαναπαυτήκαμε. Συνεχίσαμε να εμπλουτίζουμε τη σύσταση του αποσμητικού με τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις και αποφασίσαμε δειλά δειλά, μετά από πέντε περίπου χρόνια, και με την παρότρυνση φίλων και γνωστών, να προχωρήσουμε σε μια πολύ μικρή χειροποίητη παραγωγή.


Το αποσμητικό μας, φτιαγμένο με πρεβιοτικά, λάδι αγριελιάς, αλόη βέρα, φυσικό αποσμητικό κρύσταλλο και ένα εξαιρετικό μείγμα αιθέριων ελαίων και εκχυλισμάτων με αντιμικροβιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, είναι σχεδιασμένο για όλη την οικογένεια και πιστεύουμε να αγαπηθεί από εσάς όσο έχει αγαπηθεί από εμάς και τους φίλους μας.

Γνωρίστε τα νέα φυσικά αποσμητικά με πρεβιοτικά και αποσμητικό κρύσταλλο!

Για υγιή επιδερμίδα της μασχάλης χωρίς δυσάρεστες οσμές.

Για εφήβους, αθλητές και άτομα με έντονη εφίδρωση



Μ` άλλα λόγια, ένα ιδανικό δώρο 
 για τον εαυτό μας και για εκείνους που αγαπάμε!

Κάνε την παραγγελία σου μέσω του www.touchofpure.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: