Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Η "εικόνα" της Ένωσης Εμπόρων - Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ορχομενού στη σελίδα της ΕΣΕΕ - Διαφημίζουν το Αρχαίο Θέατρο της πόλης μας!

 


Από το 1994, η 
ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
 υλοποιεί δράσεις για την αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής. Η συνένωση της εμπορικής τάξης της χώρας σε ενιαία οργάνωση αποσκοπεί στην καλύτερη επίτευξη των στόχων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ο σύλλογος αγωνίζεται για την προάσπιση των συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής για την ανάπτυξη και βιώσιμη λειτουργία τους.

📌 Ο Ορχομενός, κωμόπολη της Βοιωτίας, διαθέτει πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Σε μικρή απόσταση από το σύγχρονο οικιστικό κέντρο βρίσκεται η φημισμένη ομώνυμη αρχαία πόλη και τα σημαντικότερα μνημεία της . Η ευρύτερη περιοχή παρουσιάζει έντονο αρχαιολογικό ενδιαφέρον και αποτέλεσε σπουδαίο κέντρο πολιτισμού, κατά την εποχή του Χαλκού. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει και να ανακαλύψει τον αρχαιολογικό χώρο και της ιστορία της περιοχής. Από το 1770 ξεκίνησε σταδιακά η καλλιέργεια του βαμβακιού, με πρώτους σπόρους που προέρχονται από τη Μακεδονία, και εξελίσσεται μέχρι σήμερα, που αποτελεί μια από τις κυριότερες καλλιέργειες της περιοχής.

#ΓνωρίστεταΜέλημας
#ΕΣΕΕ
#ΜμΕ
#Ορχομενός 
Δείτε λιγότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: