Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Έως τις 28 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τη δράση «αρχή…ΖΩ»

 


Για μια ακόμη σχολική χρονιά, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και τη συνδρομή της δομής «ΓΕΦΥΡΑ», συνεχίζεται η Δράση «αρχή…ΖΩ», που αφορά την παροχή έκτακτου οικονομικού βοηθήματος (80 € εφάπαξ) για την αγορά σχολικών ειδών από τα παιδιά της Α’ τάξης Δημοτικών Σχολείων, έτους 2020-2021, μέλη οικογενειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Η Δράση υλοποιείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής και των απαιτούμενων δικαιολογητικών στα κατά τόπους γραφεία της Δομής «ΓΕΦΥΡΑ» ορίζεται η 28/9/2020 και ώρα 14:00 ενώ για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών ορίζεται η 28/9/2020 και ώρα 24:00.  

Η ανωτέρω καταληκτική ημερομηνία ισχύει τόσο για τους ωφελούμενους όσο και για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Δράση.  

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της Γέφυρας www.gefyra.com.gr και της Περιφέρειας Στερεά Ελλάδας www.pste.gov.gr αλλά και να απευθύνονται στο γραφείο Λιβαδειάς: Διοικητήριο Π.Ε. Βοιωτίας, Φίλωνος 35-39, 32131, Λιβαδειά,Ισόγειο, Τηλ.: 22613 50106

 Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Δομής «ΓΕΦΥΡΑ» www.gefyra.com.gr. Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης συμμετοχής και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν, τηρουμένων των μέτρων προστασίας ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας COVID-19, στα κατά τόπους γραφεία της Δομής «ΓΕΦΥΡΑ» ή στα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να υποβάλλει την αίτηση συμμετοχής και να καταθέσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: