Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Στις 30 Σεπτεμβρίου και «κεκλεισμένων των θυρών» ο Αγιασμός στο Παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

 



Μόνο με τα μέλη του ΔΣ θα γίνει τελικά φέτος ο αγιασμός για την έναρξη της νέας χρονιάς των δραστηριοτήτων του δραστήριου Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Όπως μας πληροφορεί μέσα από τα social mediaη η Πρόεδρος κα Στέλλα Ταπανλή, τον Αγιασμό θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεώργιος, την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μ.μ στο Κέντρο Πρόληψης «Λουκάς.Ν. Δέδες».

«Αγαπημένοι μου, νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, για να σας πω αυτά που αποφασίσαμε στο Δ.Σ της Τρίτης η μάλλον ελάχιστα, αφού θα σας στείλουμε το πρόγραμμα του φθινοπώρου και χειμώνα.... Στις 30 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 7μ.μ θα κάνουμε τον καθιερωμένο Αγιασμό της νέας σεζόν, στο Κέντρο Πρόληψης ''Λουκάς.Ν. Δέδες, εντελώς μόνες, χωρίς εσάς, χωρίς χαμόγελα, αφού θα φοράμε μάσκες, με περισυλλογή και σκέψεις βασανιστικές, που τριγυρνούν και μας θυμίζουν τα υπέροχα προγράμματα που πραγματοποιούσαμε, τα σχέδια, την απαντοχή της χαράς, που φώτιζε τα πρόσωπα και τις καρδιές μας....» αναφέρει η κα Ταπανλή. Και συνεχίζει: «Καλέσαμε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ Γεώργιο για να τελέσει τον Αγιασμό και να μας συντροφεύσει....Κι΄ εκείνος δέχτηκε με χαρά, αφού ξέρουμε πόσο μας αγαπάει και πόσο εκτιμάει το έργο της Αντικαρκινικής.... Εσείς αγαπημένοι μου, αυτή την ώρα ελάτε νοερά να συμπροσευχηθούμε και να πιστέψουμε στο θαύμα, που α ανοίξει τα σύνορα του κόσμου, θα χορτάσουμε φιλιά, θα πνιγούμε στις αγκαλιές, θα ελευθερώσουμε την καρδιά μας από το φόβο της μοναξιάς και του θανάτου... Τέλος θα κοιτάξουμε στον καθρέφτη της συνείδησής μας και θα αναρωτηθούμε .......Γίναμε πράγματι, μετά από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, καλύτεροι άνθρωποι;» καταλήγει η κα Ταπανλή, πάντα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο! Καλή αρχή και καλή δύναμη στο έργο σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια: