Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους των Συλλόγων και Σωματείων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»


                                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε μία περίοδο που η οικονομική κρίση και οι μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζει και η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. έχουν στόχο το σύνολο της Κοινωνίας και των εργαζόμενων, έχουμε ΟΛΟΙ υποχρέωση να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην παροχή της Κοινωνικής φροντίδας και προστασίας σε όλους τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και να προστατεύσουμε τους εργαζόμενους που απασχολούνται για πολλά χρόνια στο πρόγραμμα αυτό.
Γι’ αυτό το λόγο ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς , αταλάντευτος στις αρχές και στις θέσεις του για μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους ,  συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους των Συλλόγων και Σωματείων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που εργάζονται στους Δήμους και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου των Ο.Τ.Α.  Α΄ βαθμού και στηρίζει τις κινητοποιήσεις τους και συγκεκριμένα την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που έχει προκηρυχθεί για την  ΠΕΜΠΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018.

Ο αγώνας των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα για όλους δεν σταματά.

                                              ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ


        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                   ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: