Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Ο «Μινύας» παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό του 2017


Από αριστερά: Γιάννης Ζαννιάς, Βασίλης Γεωργόπουλος, Νίκος Καρρής, Κώστας Τσάπρας και Γιούλη Μπούρα 
Mικροί και μεγάλοι Ορχομενιοι συγκεντρώθηκαν σήμερα στα Γραφεία του Συλλόγου Ορχομενίων της Αθήνας «Ο Μινύας», προκειμένου να ενημερωθούν για τον οικονομικό απολογισμό του 2017, τον οποίο είχε αναρτήσει δημόσια το ΔΣ., καθώς και για να ανταλλάξουν απόψεις για το σχεδιασμό του εαρινού και καλοκαιρινού προγράμματος.




Ο Πρόεδρος κ. Νίκος Καρρής καλωσόρισε όλους όσους κατάφεραν να είναι παρόντες σ` αυτό το άτυπο κάλεσμα του, με κύριο στόχο την ενημέρωσή τους για την πορεία των οικονομικών του «Μινύα», ενός Συλλόγου που επιτελεί αυτό τον «ιερό σκοπό», να γεφυρώνει δηλαδή τους απόδημους Ορχομένιους με τις ρίζες τους. Κόντρα στις δυσκολίες της εποχής και παρά την αιμορραγία όλων των ελληνικών νοικοκυριών, ο «Μινύας» καταφέρνει μέσα από τους ανώνυμους (για το κοινό, αλλά όχι για το ΔΣ) χορηγούς του, να στέκεται όρθιος και ανεξάρτητος. Κι` έτσι έχει αποφασίσει να πορεύεται, γεγονός που επανέλαβαν και σήμερα τα μέλη του ΔΣ και οι στυλοβάτες του, πρόσωπα που είναι στο Σύλλογο από την ίδρυσή του, το 1981.
«Αφορμή για τη σημερινή συνάντηση ήταν ο οικονομικός απολογισμός της χρονιάς, αλλά βρήκαμε την ευκαιρία και για ανταλλαγή απόψεων γύρω από την αγαπημένη μας γενέτειρα, το παρόν και το μέλλον της. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την ηλεκτρονική σας εφημερίδα  τους χορηγούς μας,  που αθόρυβα κρατούν το Σύλλογό μας όρθιο, με γενναίες χορηγίες. Δεν έχω λόγια να τους ευχαριστήσω. Κάθε μήνα στέλνουν χρήματα για να κρατάμε το γραφεία μας στο κέντρο της Αθήνας και να πληρώνουμε τα έξοδά μας. Δεν αναφέρω τα ονόματά τους γιατί δεν μου επιτρέπουν» είπε στο ORCHOMENOS PRESS ο ακούραστος Πρόεδρος κ. Ν. Καρρής.

Από αριστερά: Γιάννης Ζαννιάς, Κώστας Ρουμάνης, Άννα Χρυσάνη,
Κώστας Τσάπρας, Νίκος Καρρής, Αριστοτέλης Ρόδης, Βασίλης Γεωργόπουλος και Λάμπρος Ρόδης 

Το ORCHOMENOS PRESS στηρίζει το Σύλλογο 
των απόδημων Ορχομενίων και εύχεται «καλή επιτυχία» στα σχέδιά τους.

Μπορεί να μην ζουν στην πόλη μας, 
αλλά η καρδιά τους χτυπά ΠΑΝΤΑ  για τον Ορχομενό μας !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: