Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς ενημερώνει τους πελάτες και τους καταναλωτές, ότι οι θερινές εκπτώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 14 Ιουλίου και λήγουν το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014, σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ.1 του ν.4177/2013.
Επίσης, με απόφαση του συλλόγου μας, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν κλειστά την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή 20 Ιουλίου. Η απόφαση αυτή είναι προαιρετική για τα μέλη μας.
Οι εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα κάτωθι :
- Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (διαγεγραμμένης) και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική, σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά εκτίθενται.
- Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης επιτρέπεται, αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Ανήκει στη διακριτική ευχέρεια της κάθε επιχείρησης.
Όσον αφορά τους καταναλωτές :
Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς συστήνει στους καταναλωτές να επιλέγουν τα προϊόντα, που προτίθενται να προμηθευτούν, ύστερα από έρευνα και με γνώμονα την ποιότητα και τη σχέση τελικής τιμής-έκπτωσης.
Ακόμη, καλεί τους καταναλωτές να εμπιστευτούν την τοπική αγορά, καθώς εξασφαλίζει με απόλυτο τρόπο, επάρκεια προϊόντων, ικανοποιητικές  τιμές και φυσικά, υπηρεσίες, μετά την πώληση.
Η ενίσχυση της τοπικής αγοράς, ενισχύει την τοπική οικονομία, ενισχύει όλους μας.


Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: