Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Φως στο… τούνελ για την Α.Ε.Ο.

Μεταξύ λίγων αλλά πιστών φίλων  του ιστορικού σωματείου της Α.Ε.Ο. πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές  για την ανάδειξη του νέου  Δ.Σ.στο  γραφείο αντιδημάρχων του Δήμου Ορχομενού. Οι δώδεκα υποψήφιοι που δήλωσαν πρόθυμοι να συνεισφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις στην δύσκολη αυτή προσπάθεια ήταν οι εξής και έλαβαν :


ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                    13
ΜΕΡΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ                                          11
ΜΕΡΤΖΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ                                      32
ΜΠΑΜΠΛΕΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                 24
ΠΟΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ                                            8
ΤΑΓΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ τ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ      13
ΤΑΜΠΡΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                                 3
ΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ τ ΗΛΙΑ                      14
ΦΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ                      22
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                         17
ΨΑΛΙΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                                         15
ΨΑΡΡΑΣ ΜΑΡΙΟΣ                                                35
 Οι πενήντα και πλέον Ορχομένιοι που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία  έδωσαν κι ένα συμβολικό ποσό ως οικονομική ενίσχυση ,ενώ μεταξύ τους ήσαν ο νυν δήμαρχος κ. Κ. Ξηρογιάννης αλλά και ο επόμενος Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λ. Υπερήφανος.
Σημειώνεται ότι όλοι οι υποψήφιοι άσχετα από την σταυροδοσία θα  συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ. και σύντομα θα ανακοινωθούν οι θέσεις-ρόλοι   όλων των μελών.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του νέου Δ.Σ.
                                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε.Ο.

   «Εκλογές ελπίδας έγιναν χθες(σ.σ. 23/07/14) στο δημαρχείο της πόλης μας,όπου αρκετοί νέοι προστέθηκαν σε ένα ψηφοδέλτιο  κι με την στήριξη μικρής μερίδας της παλαιάς φρουράς, με όρεξη για δουλειά ξεκίνησαν συντονισμένες προσπάθειες προκειμένου η ομάδα μας να φανεί αντάξια του ονόματος της και να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας,κάτι το οποίο φάνταζε δύσκολο μέχρι πρόσφατα.
Η νέα διοίκηση θα συνεχίσει επίσης το μεγάλο έργο των ακαδημιών που τα τελευταία χρόνια μας πρόσφερε πολλές συγκινήσεις αλλά και τρόπαια. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από την συμπαράσταση και την διάθεση του ευρύτερου κοινωνικού κύκλου της πόλης μας,συμπεριλαμβανομένων των τοπικών αρχών, επαγγελματιών αλλά και των συμπολιτών μας. Ευχαριστούμε τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Ιωάννη Σλατινόπουλο,τον απερχόμενο γραμματέα κ. Τσιγιάννη Σπύρο αλλά και την εθελόντρια κ. Ιωάννα  Παναγιωτίδη για την βοήθεια τους στην διεξαγωγή των εκλογών».
Πηγή: orchomenos-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: