Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Μπήκαμε στο νέο ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς πριν από εσάς, για εσάς!!!

«Ποδαρικό» στο ανακαινισμένο «στολίδι της Κρύας», στην καρδιά του φαραγγιού της Έρκυνας, κάναμε λίγα 24ωρα πριν από το επίσημο opening, που τόσο το περιμένει η τοπική κοινωνία της Λιβαδειάς, όπως και η ευρύτερη περιοχή.

Σχεδόν επτά χρόνια μετά την καταστροφική πυρκαγιά, το ανακαινισμένο ΞΕΝΙΑ είναι έτοιμο να υποδεχθεί και πάλι τον κόσμο του και φυσικά του εκατοντάδες περαστικούς της Λιβαδειάς, που έχουν προορισμό την πανέμορφη περιοχή της Κρύας.
Θα είναι ανοικτά καθημερινά, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ ενώ – μεταξύ άλλων – θα σερβίρει και κρύα πιάτα με τοπικές γεύσεις!

Θυμίζουμε πως την μελέτη ανακατασκευής του ΞΕΝΙΑ είχε ο Λιβαδείτης Αρχιτέκτονας κ. Γιώργος Μπενέτος και την Γενική επίβλεψη οι Μηχανικοί κκ. Βασίλειος Σπήλιος και Γιώργος Ψύχας.













Το χώρο για διαχειρίζεται για τα επόμενα 12 χρόνια η δραστήρια οικογένεια Καλλιαντάση, που επί σειρά ετών έχει αναγνωριστεί στον κλάδο της εστίασης της πόλης.

Το νέο ΞΕΝΙΑ θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του την Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014, το ORCHOMENOS PRESS, όμως, σας το "φανερώνει" πριν από εσάς, για εσάς! 

Ευχαριστούμε για την συνεργασία, τους νέους διαχειριστές του χώρου και τους ευχόμαστε «καλές δουλειές». 





Το νέο ΞΕΝΙΑ θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του την Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρότι χαίρομαι που άνοιξε ξανά, το βρίσκω τη νέα διακόσμηση ψυχρή και απρόσωπη. Όλη η ζεστασιά του χάθηκε... Δεν ανυπομονώ πλέον να το δω από κοντα...