Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Μεγαλειώδης συγκέντρωση συνταξιούχων στην Αθήνα

Ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών η συμμετοχή των συνταξιούχων στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στα Προπύλαια στην Αθήνα που πραγματοποιήθηκες στις 19 Ιουνίου 2015 στις 6.οο το απόγευμα. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, που πάντα δίνουν μικρότερους αριθμούς συγκεντρωμένων, στην συγκέντρωση ήταν 40.000. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η συγκέντρωση αυτή ήταν υπερδιπλάσια της αντίστοιχης που έγινε πριν ένα χρόνο. Από την Λιβαδειά συμμετείχαν δύο πλήρη λεωφορεία με τριπλάσιους σχεδόν διαδηλωτές από πέρσυ.

Αυτό δείχνει ότι, οι συνταξιούχοι, όχι μόνο δεν κατέθεσαν τα όπλα, όχι μόνο δεν υπέκυψαν στον προπαγανδιστικό βομβαρδισμό της κυβέρνησης και των ΜΜΕ αλλά αντίθετα, βγήκαν στον δρόμο περισσότεροι και πιο αποφασισμένοι να αντισταθούν στα αντιλαϊκά μέτρα.

Τα πλήθη των διαδηλωτών, από διάφορες κατευθύνσεις, κατέληξαν στα Προπύλαια όπου, από την εξέδρα ακούστηκαν εκπρόσωποι φορέων. Την κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο Δήμος Κουμπούρης.

Στην συνέχεια οι διαδηλωτές έκαναν πορεία μέχρι την Βουλή όπου αντιπροσωπεία παρέδωσε το ψήφισμα της συγκέντρωσης στους εκπροσώπους όλων των κομμάτων (πλην της εγκληματικής ΧΑ).
Δείτε περισσότερα στο http://syntaxiviotias.gr/?p=1327

Δεν υπάρχουν σχόλια: