Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ παίρνει θέση για τη συνάντηση της Αντιπροσωπείας πολιτικών φορέων και εργαζομένων με τον Υπουργό Υγείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων της πολικής ηγεσίας και των εργαζομένων των Νοσοκομείων του νομού μας με τον Υπουργό Υγείας την Δευτέρα στις            23/6/14.
Όσο και αν προσπάθησαν να διαφωνήσουν με την πολιτική της υγείας που προσπαθούν οι κυβερνητικοί να εφαρμόσουν, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν καμία ουσιαστική δέσμευση του Υπουργού παρά μόνο την πρόσληψη ιατρικού επικουρικού προσωπικού και για τα δυο νοσοκομεία.
Οι διαβεβαιώσεις του Υπουργού Υγείας κατά τη συνάντηση ότι κανένα νοσοκομείο δεν κλείνει φυσικά δεν μας έπεισε και θεωρούμε ότι το « μπάλωμα» που θέλει να κάνει είναι σαρκαστικό και ειρωνικό.
Το σωματείο των εργαζομένων του Νοσοκομείου Λιβαδειάς θα αναλάβει δράση  για την ανάπτυξη ενός πολυμέτωπου αγώνα με τη συμμετοχή κοινωνικών φορέων και των τοπικών κοινωνιών για την υπεράσπιση της λειτουργίας του νοσοκομείου.
Εκτιμώντας τις απαντήσεις της πολιτικής ηγεσίας θα βρίσκετε σε στενή παρακολούθηση για την υλοποίηση των προτάσεων και θα προχωρήσει σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Ως εργαζόμενοι πιστεύουμε ότι με την επάνδρωση του νοσοκομείου με το απαραίτητο προσωπικό, το νοσοκομείο  θα μπορέσει να παρέχει αρτιότερες υγειονομικές υπηρεσίες στους πολίτες.

Ο πολίτης της Λιβαδειάς πρέπει επιτέλους να αποκτήσει το σωστά επανδρωμένο και στελεχωμένο νοσοκομείο που του αξίζει!!!!  Το Δ.Σ του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: