Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Βοιωτία: Κορυφαίος ο Ορχομένιος κ. Δημήτρης Θεοχάρης

Ο Δημήτρης Θεοχάρης με βάση όλα τα στοιχεία με τις συμμετοχές και τη βαθμολογία του stereasports αναδεικνύεται ο κορυφαίος διαιτητής για την ποδοσφαιρική περίοδο που πέρασε στο πρωτάθλημα της α” κατηγορίας Βοιωτίας. Ο Ορχομένιος ρέφερι συμπλήρωσε 21 συμμετοχές στα παιχνίδια της α” κατηγορίας αλλά σε αναλογία και στη γενική βαθμολόγηση με 8.9 πήρε για φέτος την πρωτιά.
Στην πρώτη πεντάδα των διατητών εκτός του Θεοχάρη βρίσκονται οι Καρβούνης, Θάνος, Ξηρογιάννης, Παγούρας ενώ τη δωδεκάδα συμπληρώνουν οι Φλώτσιος Θ., Μπατσιάκος Σ., Βασιληάς, Χρήστου, Φωτιάδης, Μιχαηλίδης, Καραταϊδης.
Ο Δημήτρης Θεοχάρης «εφαγε» στο φώτο – φίνις τον Λουκά Καρβούνη που πήρε την δεύτερη θέση ενώ στην τρίτη θέση βλέπουμε τον Στέφανο Ξηρογιάννη παρά τις οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η γενική βαθμολογία
Θεοχάρης  Δημήτριος   8.9
Καρβούνης Λουκάς      8.8
Ξηρογιάννης  Στέφανος 8.6
Θάνος Χρήστος         8.5
Παγούρας Βασίλης   8.5
Φλώτσιος Θεοφάνης   8.4
Μπατσιάκος Σεραφείμ   8.3
Βασιληάς Κώστας     8.3
Χρήστου Βίκτωρας    8.3
Φωτιάδης  Αντώνης   8.2
ΜιχαηλίδηςΓιώργος   8.2
Καραταϊδης  Βασίλης  8.00
Πούλος Κώστας   8.00
IMG_9012Από τους πιο ελπιδοφόρους διαιτητές οι Καρβούνης, Παγούρας και Ψυχούλας
Οι συμμετοχές
26 συμμετοχές: Βασιληάς.
25 συμμετοχές: Μπατσιάκος Σ.
23 συμμετοχές: Φλώτσιος Φ.
22 συμμετοχές: Καρβούνης.
21 συμμετοχές: Θεοχάρης.
17 συμμετοχές: ΚαραταϊδηςΜιχαηλίδης.
15 συμμετοχές: ΧρήστουΘάνος
 8 συμμετοχές: Φωτιάδης, Ξηρογιάννης
 5 συμμετοχές: Παγούρας, Βικτωράτος.
 4 συμμετοχές: Πούλος Κ.,
 3 συμμετοχές: Γεωργαντάς, Κεφαλάς.
 2 συμμετοχές: Τσακανίκας.
 1 συμμετοχή: Αλαφογιάννης Λ., Κώνστας, Λέτσας, Ψυχούλας.
Ήταν μια χρονιά που σε γενικές γραμμές η διαιτησία πήγε αρκετά καλά κάτι που μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον της Βοιωτικής διαιτησίας.Εκτός από τους έμπειρους (Βασιληάς, Φλώτσιος, Φωτιάδης, Μιχαηλίδης, Χρήστου, Θάνος κ.α)  που τα πήγαν καλά κι έδωσαν και τα… «φώτα» τους η φετινή χρονιά ανέδειξε ελπιδοφόρους διαιτητές οπως ο Ξηρογιάννης, ο Καρβούνης, ο Πούλος και ο Παγούρας που έδειξαν οτι μπορεί να σηκώσουν στις πλάτες τους την Βοιωτική διαιτησία στο μέλλον ενώ είδαμε διαιτητές στην «παρθενική» τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα οτι μπορούν και αυτοί με σοβαρότητα και δουλειά να προσφέρουν τα μέγιστα όπως ο Ψυχούλας, ο Λέτσας, ο Κώνστας, ο Αλαφογιάννης Λ. και ο Γεωργαντάς.

Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων η βαθμολογία (εκτός των συμμετοχών) είναι καθαρά του stereasports με βάση τους αγώνες που έδωσε κάθε διαιτητής και τις συμμετοχές που είχε. Π.χ. ο πρώτος Θεοχάρης σε 21 συμμετοχές συμπλήρωσε 186,9 βαθμούς που διαιρούνται και βγαίνει ο μέσος όρος. Πηγή http://stereasports.com/?p=25426

Δεν υπάρχουν σχόλια: