Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Αποφασισμένοι για κινητοποιήσεις οι παραγωγοί λαϊκών αγορών

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους σε όλη την Ελλάδα δηλώνουν παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών, μετά και τις άκαρπες προσπάθειες για συνάντηση με μέλη των κομμάτων στη Βουλή.
Οι απεργοί, που διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης που αφορά τον κλάδο τους, επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον πρόεδρο της διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, Γιώργο Βλάχο, ενώ πέταξαν εμπορεύματά τους έξω από τo Kοινοβούλιο, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν μέχρι αργά το μεσημέρι.
Το απόγευμα θα συνεδριάσουν οι πρόεδροι των ομοσπονδιών και των πρωτοβάθμιων σωματείων παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών για να καθορίσουν τη μορφή των κινητοποιήσεων τους, ενώ τονίζουν ότι η απεργία που έχουν εξαγγείλει είναι διαρκείας.
Το πρωί της Τρίτης, στις 10.00, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από την κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη. Διαβάστε περισσότερα στο  http://www.naftemporiki.gr/story/800647/paragogoi-laikon-agoron-apofasismenoi-gia-kinnitopoiiseis