Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

H Σώτη Βαγενά ... "Πρόσωπο εν Δράσει" τον Οκτώβρη στο Επιστημονικό Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ



Tο e-business έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και η Σώτη Βαγενά, Συνιδιοκτήτρια του www.yiuco.com γίνεται το Πρόσωπο εν Δράσει πίσω από μια εταιρεία που άνοιξε από τις πρώτες το... δρόμο στην Ελλάδα!


Το yiuco.com είναι... ένα εμπορικό κέντρο στο διαδίκτυο όπου όλοι μπορούν να πουλήσουν και να αγοράσουν τα δικά τους προϊόντα που προέρχονται από ανακύκλωση, επανακατασκευή ή επαναχρησιμοποίηση (reuse,recycle, upcycle). Είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα αγοροπωλησιών με το συγκεκριμένο θέμα προϊόντων στον κόσμο.
Εδώ, μπορείς να... στήσεις το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα και να πουλήσεις ή ανταλλάξεις προϊόντα που έχεις δημιουργήσει από upcycling. Επίσης, μπορείς να διαβάσεις νέα, να ενημερωθείς για διάφορα upcycling δρώμενα από όλο τον κόσμο αλλά και να βρεις βήμα-βήμα οδηγίες και λύσεις σχετικά με το πώς να μετατρέψεις τα «σκουπίδια» σου σε κάτι άλλο. Τέλος, όλοι οι χρήστες αποκτούν πια τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και γνώσεις, να δημιουργήσουν ομάδες κοινού ενδιαφέροντος, να ανεβάσουν τις ιδέες τους,τα tutorial και τα δικά τους events ανακύκλωσης.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.epistimonikomarketing.gr/article_show.php?article_id=5705

Δεν υπάρχουν σχόλια: