Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η Δράση Συλλογής Ρουχισμού «Dresssmiles» από την ΟΝΝΕΔ Θήβας-Βοιωτίας σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Βοιωτίας


Ολοκληρώθηκε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 2012 η Δράση Συλλογής Ρουχισμού «Dresssmiles» από την ΟΝΝΕΔ Θήβας-Βοιωτίας σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Βοιωτίας. Η δράση αυτή η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας της ΟΝΝΕΔ "Στηρίζω", είχε ως σκοπό την συλλογή ειδών ρουχισμού τα οποία θα παραδοθούν στην Εκκλησία της Ελλάδος και στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πολυτέκνων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΝΟ.ΔΕ Βοιωτίας:
«Στους δύσκολους καιρούς δοκιμασίας του Ελληνικού λαού, μέσω της καμπάνιας ΣΤΗΡΙΖΩ, συσπειρώνουμε τις δυνάμεις μας και είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Κίνηση πολιτικής υπευθυνότητας, όχι ως αντιστάθμισμα των κυβερνητικών επιλογών, αλλά ως στήριξη κάθε κοινωνικής ομάδας που αντιμετωπίζει δυσκολίες.
Στα πλαίσια της κοινωνικής δραστηριότητας του πολιτικού μας φορέα, στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε Βοιωτίας στη Λειβαδιά και με την παρουσία του Προέδρου της κ.Καραμάνη, του βουλευτή Φθιώτιδος κ. Κουτσογιαννακόπουλου, του συνεργάτη Γενικού Διευθυντή της ΝΔ και Περιφερειάρχη Οργανωτικού Κρήτης κ. Ινιωτάκη, του πατρός Δημητρίου Μαργαρίτη, σύσσωμου του συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας καθώς και μελών της ΝΟ.Δ.Ε, πραγματοποιήσαμε ακόμα μία δράση κοινωνικής αλληλεγγύης: συγκεντρώσαμε όσο το δυνατόν περισσότερα πλυμένα είδη ρουχισμού και τα παραδώσαμε στη διάθεση της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών & Λεβαδείας και στο Σύλλογο Πολυτέκνων Λιβαδειάς.
Η δράση αυτή είναι πανελλαδική, ονομάζεται dresssmiles – ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ και αποτελεί το πρώτο βήμα από μία σειρά κινήσεων κοινωνικού χαρακτήρα. Το επόμενο διάστημα, μέσω της καμπάνιας αυτής θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας μέσω ενός μεγάλου φάσματος πρωτοβουλιών.
Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας και ειδικά τους νέους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας» καταλήγει η ΝΟ.ΔΕ. Βοιωτίας


Δεν υπάρχουν σχόλια: