Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Οι «Όρνιθες» του ΑΚΟΛ μέσα από τον φακό της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς











Κάθε φορά που τους συναντώ, διαπιστώνω πως αυτή η « ώριμη παρέα» - έτσι μ` αρέσει να τους χαρακτηρίζω αφού πρόκειται για προσωπικότητες ετερόκλητες αλλά όλοι τους ενεργοί πολίτες που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πρωταγωνιστούν την καθημερινότητα της πρωτεύουσας της Βοιωτίας και όχι μόνο – μπορεί και θέλει να κάνει όχι απλά ... πράγματα, αλλά πράγματα που απευθύνονται σε όσους επιθυμούν αληθινά να τα ανακαλύψουν!

Η «ώριμη» αυτή «παρέα» μ` αρέσει, όμως, και για έναν ακόμη λόγο! Έχουν επιλέξει να γεμίζουν μ` αυτόν τον τρόπο αυτή την καθημερινότητα αλλά να μεγάλωνουν αυτή την ομάδα μέσα από συνέργιες και συμπράξεις πολιτιστικές με στόχο την ανάδειξη κι` άλλων, κι` άλλων υγιειών δυνάμεων της τοπικής μας κοινωνίας. Απόψε, λοιπόν, στην αίθουσα του ΑΚΟΛ, η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς παρουσίασε την καλοκαιρινή ομώνυμη παράσταση του ιστορικού αυτού Αθλητικού Σωματείου της Λιβαδειάς «Όρνιθες» του Αριστοφάνη μέσα από τα «δικά της μάτια», δηλαδή μέσα από το φακό των: Χρήστου Αλογοσκούφη, Γιάννη Βελούδιου, Δήμητρας Βήττα, Μενέλαου Ηλιάδη, Κώστα Κωτσικώνα, Μαρίας Μίχου, Λουκά Μπακολουκά, Γιώργου Μπαλωματίνη, Νινέττας Πλιακοστάμου και Ειρήνης Χαιρετάκη.

Τα συγχαρητήρια τους στους συντελεστές έδωσαν τη βραδιά των εγκαινίων παλιά μέλη της Διοίκησης του ΑΚΟΛ, εκπρόσωποι Συλλόγων της πόλης, εκπρόσωποι του πνευματικού, του καλλιτεχνικού αλλά του δημοσιογραφικού και αθλητικού χώρου.

Οι συντελεστές και της παράστασης αλλά και της έκθεσης μίλησαν στην κάμερα του Orchomenos Press.

Ας ακούσουμε τι λέει η Πρόεδρος του ΑΚΟΛ κ. Γωγώ Μπενέτου, η " σιωπηλή πρωταγωνίστρια" πίσω απ` όσα είδαμε...


Δηλώσεις και από τον εκπαιδευτικό και Πρόεδρο της Φωτολέσχης Λιβαδειάς κ. Γιάννη Βελούδιο...


Η κα Λένα Σύρου είναι προπονήτρια του ΑΚΟΛ, Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας και εννοείται επιτυχημένη αθλήτρια! Μαζί με την κα Λένα Σανιδά και την κα Λένα Τσάπρα (από τον Ορχομενό!) σκέφτηκαν και υλοποίησαν την χορογραφία της παράστασης. Ας την ακούσουμε...


Τέλος, δηλώσεις μας έκανε και ο σκηνοθέτης της παράστασης κ. Δημήτρης Τζουβάλης, ο οποίος μας έδωσε και ... είδηση!


Η έκθεση Φωτογραφίας θα διαρκέσει έως τις 30 Δεκεμβρίου 2011 και φιλοξενείται στο προπονητήριο του ΑΚΟΛ, Αρκαδίου 1 & ΄Ερκυνας. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 4μ.μ - 10μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: