Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Δρόμους και στην ευαισθήτοποιηση των πολιτών για την ανακύκλωση άνοιξε απόψε η Εστία Μητέρας Λιβαδειάς




Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, την καθαριότητα και την ανακύκλώση διοργάνωσε απόψε στην αίθουσα Κορτέση, ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την Εστία Μητέρας.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σε θέματα καθαριότητας, ανακύκλωσης και γενικά της προστασίας του περιβάλλοντος και κυρίως να καλλιεργήσει κλίμα εμπιστοσύνης και υποκίνησης για την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ζωής στο Δήμο Λεβαδεων. Για το λόγο αυτό, κυρίες – μέλη του ΔΣ του Ιδρύματος της Εστίας Μητέρας Λιβαδειάς υποδέχθηκαν τις φίλες και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή τους μοιάζοντας στην είσοδο ενημερωτικά φυλλάδια και σακούλες της ανακύκλωσης.

Η εκδήλωση άνοιξε με το καλοσώρισμα της Προέδρου κας Σοφίας Τσιτσοπούλου – άξια διάδοχο της αείμνηστης Φούλας Νικολάου – αφού κάθετι που αφορά την τοπική κοινωνία και την βελτίωσή της δεν θα μπορούσε να μην αφορά και ένα από τους μεγαλύτερους κοινωνικούς φορείς της πόλης. Χαιρετισμός έκανε επίσης εκ μέρους του Δήμου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Ρούτης ενώ αμέσως μετά η ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου κ. Δέσποινα Σπανούδη παρουσίασε αναλυτικά τις αρχές και τους στόχους της Δημοτικής Αρχής ενώ μίλησε το πως και το γιατί ανακυκλώνουμε!

Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λουκάς Καράντζαλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λεβαδεών, ο Β` Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Γιάννης Κορογιάννος, κ.α.


Το
Orchomenos Press συγχαίρει και το Δήμο για την πρωτοβουλία αλλά κυρίως το ΔΣ της Εστίας Μητέρας που πάντα ανοίγει δρόμους σε ο,τι αφορά την πρόοδο της πόλης τους προς το καλύτερο!








Δεν υπάρχουν σχόλια: