Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Χαμόγελα αισιοδοξίας και μαθήματα ζωής από τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Θήβας



Καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Θήβας, κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής τους, που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Θήβας, το απόγευμα της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση με κεντρικό μήνυμα «Είμαστε όλοι διαφορετικοί, αλλά όλοι ίσοι» έγινε με την σύμπραξη των μαθητών του 2ου και 5ου Γυμνασίου Θήβας και 7ου και 8ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, που συμπρωταγωνίστησαν στο θεατρικό χριστουγεννιάτικο έργο που ανέβασαν οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί τους, δείχνοντας μ’ αυτό τον τρόπο ότι δεν έχει σημασία σε ποιο σχολείο πηγαίνουν, είναι όλοι μαθητές, παιδιά και κυρίως φίλοι!

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου, οι Βουλευτές Βοιωτίας κα. Αγάτσα, κ. Γιαννάκης, κα. Τσόνογλου, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, στους γονείς των παιδιών και τους εκπαιδευτικούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: